تهران، خیابان شريعتى، خیابان یخچال ، بعد از دانشكده داروسازى، پلاك ٨٧ ،طبقه دوم، واحد ۸

Search
Close this search box.
صفحه اصلی » مقالات دندانپزشکی » قابل اعتمادترین سیستم تمام سرامیک در دنیا

قابل اعتمادترین سیستم تمام سرامیک در دنیا

آنچه می خوانید...

سیستم نوآورانه و تمام سرامیک IPS-emax


سیستم نوآورانه و تمام سرامیک IPS-emax

روکش‌‌‌های ایمکس با در نظر گرفتن سادگی و استحکام، بهترین نتیجه را در زیبایی و دوام روکش بدون فلز و با مقاومت بالا برای هر دو روش PRESS و CAD / CAM دارند.

مهم نیست که چه تکنیکی را انتخاب می‌کنید، همه اجزای سازنده‌ی در این روکش‌ها از یک تولید کننده در دسترس هستند. اگر ترجیح می‌دهید با روش PRESS کار کنید، دو نوع قالب مختلف موجود است: IPS e.max Press یک سرامیک شیشه‌ای با مقاومت بالا و IPS e.max ZirPress یک سرامیک شیشه‌ای زیبایی که روی اکسید زیرکونیوم در روشی سریع و کارآمد فشار داده می‌شود.  برای کاربردهای CAD / CAM، بسته به مورد استفاده، بلوک‌های شیشه ای سرامیکی IPS e.max CAD بسیار زیبا یا اکسید زیرکونیوم IPS e.max ZirCAD با مقاومت بالا را می‌توان انتخاب کرد. سراميک دندانی نانو فلوروآپاتيت IPS e.max Cera، سیستم تمام سرامیکی را ارائه می‌دهد. این ماده برای روکش کردن تمام اجزای IPS e.max استفاده می‌شود، بنابراین مهم نیست که این‌ها از شیشه و سرامیک یا از اکسید زیرکونیوم باشند.

  • IPS e.max Press قالب‌های سرامیک شیشه‌ای دی سیلیکات لیتیوم با زیست سازگاری بالایی هستند. آنها شکل و کاربرد روکش‌های سرامیکی فشرده شده را دارند. علاوه بر این، آنها مقاومت خمشی بهبود یافته (500 MPa) را ارائه می‌دهند. با داشتن خصوصیات زیبایی، ایجاد ترمیم‌های کاملاً سرامیکی که نتایج واقعی را ارائه می‌دهند، هرگز به این آسانی نبوده است.
  • IPS e.max CAD یک تکنولوژی مدرن با مواد با کیفیت ارائه می‌هد. سرامیک شیشه‌ای سیلیکات لیتیوم در یک فرآیند نوآورانه تکنولوژیکی تولید می‌شود که در صنعت دندانپزشکی بی‌نظیر است. سرامیک شیشه‌ای برای آزمایشگاه در یک مرحله میانی کریستالی پردازش می‌شود. در این حالت “نرم”، این ماده رنگ “مایل به آبی” و قدرت تقریبی 160 مگاپاسکال را دارد. در این مرحله “آبی” می‌توان ترمیم‌ها را به صورت دستی تنظیم و یا به صورت سریع و کارآمد برش داد. IPS e.max CAD قدرت نهایی خود را 500 MPa و مشخصات زیبایی مورد نظر مانند رنگ دندان، شفافیت و روشنایی را طی یک فرآیند تبلور ساده و سریع بدست می‌آورد.
  • قالبهای ZirPress IPS e.max در حالت ایده آل، تکنیک PRESS و CAD / CAM را ترکیب می‌کنند. از مزیت‌های این قالب‌ها منتاسب بودن با دندان و همچنین استحکام آن‌ها بعلت اکسید زیرکونیوم می‌باشد. قالب‌های شیشه‌ای و سرامیکی فلورواپاتیت برای فشار دادن بر روی فریم‌های IPS e.max ZirCAD استفاده می‌شود.
  • فریمهای IPS e.max ZirPress یا با روکش‌های IPS e.max Ceram ونیر شده اند یا روکش IPS e.max ZirPress روی آن‌ها فشار داده می‌شود. سرامیک زیرکونیا zirconia liner که به طور ویژه ‌ای توسعه یافته است، بدون توجه به اینکه چه تکنیکی انتخاب می‌شود، باندینگ مطلوب را ایجاد می‌کند. IPS e.max ZirCAD به دلیل مقاومت نهایی عالی و ماده انتخابی، برای شرایطی مانند بریج خلفی دندان که در آن مقاومت بالایی لازم است ،استفاده می‌شود.
  • IPS e.max Ceram عامل ارتباط اجزای مختلف سیستم تمام سرامیکی است. اکنون فقط باید از یک لایه سرامیک استفاده شود، که باعث می‌شود نتایج بسیار زیبایی در مورد سرامیک‌های شیشه‌ای و همچنین اکسید زیرکونیوم بدست آورید.

دکتر اردلان صالحیان

دندانپزشک زیبایی
فلوشیپ ایمپلنت نیویورک امریکا🇺🇸
و فلوشیپ زیبایی جنوا ایتالیا🇮🇹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و تماس